Извозване на стари мебели багаж и покъщнина Бургас.

Извозване изхвърляне на стари мебели покъщнина, почистване на апартаменти, къщи, гаражи, мази, тавани, дворове, косене на трева, изнасяне на обзавеждане от жилища обществени сгради, хотели и други гр. Бургас

Извозване на стари мебели багаж и покъщнина Бургас.

Фирма за изхвърляне на мебели и отпадъци 0877 107 100 Бургас.

Извозване на стари мебели багаж и покъщнина Бургас.
Фирмата ни е основана през 2003 г. Нейният предмет на дейност е в областта на хамалските услуги, като е тясно специализирана в демонтаж, изнасяне, извозване. Изхвърляне на стари мебели, багаж, покъщнина, събиране на строителни и битови отпадъци в град Бургас и региона. Разполагаме не само с висококвалифицирани специалисти и необходимия опит в хамалските услуги. Но и с всичката необходима техника за да отговорим, ефективно и коректно на вашите нужди. Фирмата ни предлага почистване на апартаменти, къщи, мази, тавански помещения, гаражи. Извозване на отпадъците до специализирано сметище със собствен транспорт и чували.

Изхвърляне на стари мебели 0877 107 100 Бургас

Извозване на стари мебели багаж и покъщнина Бургас.
Предлагаме услугите изхвърляне на стари мебели и боклуци от вашият дом или бизнес. Включително офиси, места за търговия, строителни обекти и други. Ние сме фирма за изнасяне и извозване на боклуци. Гарантираме, че вашите битови отпадъци биват рециклирани, дарени, или изхвърлени отговорно. Стари ненужни мебели, дивани, секции, гардероби, електроуреди, хладилници, перални, печки, електроника, гуми, строителни отпадъци. Градински отпадъци, матраци, килими, балатуми, бяла и черна техника, телевизори, уредби, компютри, детски играчки, дрехи, кухненско оборудване, чинии, тенджери, тигани и други.

Бързото и качествено изпълнение 0877 107 100

Извозване на стари мебели багаж и покъщнина Бургас.
Предлага почистване на апартаменти, къщи, мази, тавански помещения, гаражи, и извозване на отпадъци до сметище със собствен транспорт и чували. Разполагаме с професионален екип държим на доброто отношение към клиентите и на бързото и качествено изпълнение на услугите. Изнасяне, извозване, почистване на жилища, домове, апартаменти, мазета, тавани, гаражи, къщи, офиси, дворове, бараки и други. Изхвърляне на стари мебели вещи и покъщнина, дивани, секции, гардероби, електроуреди, хладилник, пералня, печка, електроника, гуми, матрак, килими, балатуми, книги, бяла и черна техника, телевизори, уредби, демонтаж климатици, компютри, двд дискове, плочи, грамофони, детски играчки, дрехи, обувки кухненско оборудване, чинии, тенджери, тигани и други. Искате да се отървете от старите си мебели, но е тежка и непосилна работа за вас зависи от разположението е не само неприятно, но понякога дори не е възможно, ако не разполагате с достъп до превозно средство, достатъчно голямо, за да събере вашите мебели. Обадете се нека да се погрижим за демонтажа, изнасянето, и извозването на вашите ненужни мебели и обзавеждане.

Извозване на стари мебели багаж и покъщнина 0877 107 100 Бургас.

Извозване на стари мебели багаж и покъщнина Бургас.
Предлагаме услугите изнасяне извозване изхвърляне на стари мебели обзавеждане и боклуци от вашият дом или офис, включително обществени сгради, магазини, складове, строителни обекти и други. Ние сме фирма за професионално почистване на домове, апартаменти, къщи, гаражи, дворове, градини, мази и тавани изхвърляне на боклуци. Стари ненужни мебели, дивани, секции, гардероби, електроуреди, хладилници, перални, печки, електроника, гуми, строителни отпадъци, градински отпадъци, матраци, килими, балатуми, бяла и черна техника, телевизори, уредби, компютри, детски играчки, дрехи, кухненско оборудване, чинии, тенджери, тигани и други. Персонала във фирмата държи на доброто отношение към клиентите, и на бързото и качествено изпълнение на услугите. Фирмата ни предлага изнасяне извозване на стари ненужни мебели и боклуци както за юридически така и за физически лица на територията на град Бургас.

Почистване и извозване на боклуци от двор или градина Бургас.

Извозване на стари мебели багаж и покъщнина Бургас.

Дворът е място, което много хора в старите къщи използват за склад. Струпани дърва за огрев, стари и ненужни вещи, машини, техника, повредени или захабени мебели. Понякога хората захвърлят редица непотребни вещи, в двора. Без да се замислят, че той е лицето на целия имот и гледката е не само неприятна, но и силно загрозяваща. В случаи, че сте решили да направите пролетно почистване на двора.

На първо време трябва да се изнесат, сортират и извозят всички непотребни вещи ръждясали железа, въжета и найлони от различни земеделски конструкции. Струпани през последните години в двора, така че да имате по-голямо място за маневреност. Като цяло почистване на двор от струпани ненужни вещи е едно на ръка. Но почистване на двор от треви, бурени, сухи клони, дървени отломки и други от естествен произход, които искат по-специално внимание. И в двата случая добре би се отразила помощ от нашата фирма. За почистване на храсти, дървета, трева, камъни, строителни или битови отпадъци. Ние ще пристигнем с гребла, лопати, чували, храсторези, косачки, резачки, превоз за боклуците и всичко необходимо не само да съберем отпадъка, но и да почистим мястото след това!

Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва Бургас.

Извозване на стари мебели багаж и покъщнина Бургас.
Предлагаме услуги почистване на дворове, градини, парцели, между блокови пространства, косене на трева с моторна косачка и храсторез, рязане на храсти и клони рязане на дървета. Събиране, изнасяне, товарене и извозване до специализирано сметище на клони и трева. Цената за косене, рязане на храсти и дървета, събиране и извозване на отпадъците се определя в зависимост от височината на тревата, храстите, дърветата, и повърхността на терена. Предлагаме услуги за почистване на дворни места, извозване на храсти, дървета и отпадъци. Косене на трева почистване с храсторез. Окосяване изрязване и почистване на запустели дворове и терени. След всяко косене и рязане се извършва почистване на терена, извозване на отпадъците. Чистене на дворове и вилни места, разчистване на парцели, терени, запустели имоти от бурени, храсти и дървета. Рязане на опасни дървета, кастрене на клони.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.